Jegyek

Program


Auer Fesztivál - Veszprém -  KOROSSY KVARTETT

Auer Fesztivál - Veszprém - KOROSSY KVARTETT

Az Auer fesztivál a kezdetektől fogva fontos feladatának tekinti, hogy a tehetséges fiatalokat segítse pályájukon. Az első évtől kezdve szervezünk mesterkurzusokat, ahol a legkiválóbb professzorok, világjáró művészek foglalkoznak velük, átadják a koncertdobogón évtizedek alatt szerzett tapasztalatukat.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 4. csütörtök, 18:00

A Magyarországon megrendezett országos és nemzetközi versenyeken sikereket elért fiataloknak pedig különdíjként felajánlott bemutatkozási lehetőséget is biztosítunk.
Ennek a programnak a keretében a mai hangversenyen a Zeneakadémián 2019-ben megrendezett Weiner Leó Országos Kamarazenei Verseny 1. helyezettje, a Korossy Kvartett lép fel, immár visszatérő vendégként.
A Korossy kvartett tagjai 2018-ban kezdték meg a közös munkát, Kováts Péter – a Mendelssohn Kamarazenekar vezetője, az Auer fesztivál igazgatója – mentorálásában. Az elmúlt évek során részt vettek többek között a European Chamber Music Academy (ECMA) és az IMS Prussia Cove budapesti mesterkurzusán, továbbá számos elismert, rangos művész segíti őket a munkájukban, mint Kokas Katalin, Kelemen Barnabás, Johannes Meissl, Patrick Jüdt, Gulyás Márta vagy Pauk György.

Ez a hangverseny a fesztivál új, külső helyszínén, BALATONFÜREDEN, a ZSIDÓ KIVÁLÓSÁGOK HÁZÁBAN (Bajcsy-Zsilinszky E. u. 32.) lesz.

Műsor:

PUCCINI: Krizantémok
KURTÁG: Officium breve
MOZART: C-dúr „Disszonanciák” vonósnégyes K 465

A Korossy Kvartett tagjai:

Korossy-Khayll Csongor – 1. hegedű
Tóth Kristóf – 2. hegedű
Osztrosics Éva – brácsa
Devich Gergely – gordonka

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!AUER FESZTIVÁL VESZPRÉM © 2023
MINDEN JOG FENNTARTVA / All rights reserved!